top of page
Astrid Vrelust
Diëtiste Diabeteseducator



Groenteballetjes (vegan)
Ingrediënten: 100g bulgur 150g diepvrieserwten 100g wortelen in kleine blokjes 1 ui fijn 1 teentje look 1 blikje kikkererwten basilicum...
25 apr 2019
70 weergaven
0 opmerkingen


Watermeloensalade
Ingrediënten (hoeveelheden persoonlijk te bepalen naar smaak): Watermeloen Komkommer Kerstomaat Sjalot of rode ui Feta Olijfolie Peper...
20 jul 2018
38 weergaven
0 opmerkingen


Broccamole
Broccamole is een variant op de guacamole maar in plaats van avocado wordt er broccoli gebruikt. Eet dit samen met een kom soep of salade...
27 feb 2018
33 weergaven
0 opmerkingen


Maaltijdsoep met kip en gnocchi
Ingrediënten voor 4 personen: 400g gnocchi 480g kipfilet 2 blikken tomatenblokjes (2x400g) 1 klein blikje tomatenpuree 500g pompoen 100g...
13 feb 2018
37 weergaven
0 opmerkingen


Waarom seizoensgroenten en -fruit?
Het kopen van seizoensgroenten en -fruit levert heel wat voordelen. Seizoensgroenten en -fruit zijn verser, hebben een betere smaak en...
6 feb 2018
31 weergaven
0 opmerkingen
bottom of page