top of page
Astrid Vrelust
Diëtiste Diabeteseducator



Groenteballetjes (vegan)
Ingrediënten: 100g bulgur 150g diepvrieserwten 100g wortelen in kleine blokjes 1 ui fijn 1 teentje look 1 blikje kikkererwten basilicum...
25 apr 2019
Â
Â
Â


Watermeloensalade
Ingrediënten (hoeveelheden persoonlijk te bepalen naar smaak): Watermeloen Komkommer Kerstomaat Sjalot of rode ui Feta Olijfolie Peper...
20 jul 2018
Â
Â
Â


Broccamole
Broccamole is een variant op de guacamole maar in plaats van avocado wordt er broccoli gebruikt. Eet dit samen met een kom soep of salade...
27 feb 2018
Â
Â
Â


Maaltijdsoep met kip en gnocchi
Ingrediënten voor 4 personen: 400g gnocchi 480g kipfilet 2 blikken tomatenblokjes (2x400g) 1 klein blikje tomatenpuree 500g pompoen 100g...
13 feb 2018
Â
Â
Â


Waarom seizoensgroenten en -fruit?
Het kopen van seizoensgroenten en -fruit levert heel wat voordelen. Seizoensgroenten en -fruit zijn verser, hebben een betere smaak en...
6 feb 2018
Â
Â
Â
bottom of page