top of page
Astrid Vrelust
Diëtiste Diabeteseducator
25 apr 2019
Groenteballetjes (vegan)
Ingrediënten: 100g bulgur 150g diepvrieserwten 100g wortelen in kleine blokjes 1 ui fijn 1 teentje look 1 blikje kikkererwten basilicum...
69 weergaven0 opmerkingen
20 jul 2018
Watermeloensalade
Ingrediënten (hoeveelheden persoonlijk te bepalen naar smaak): Watermeloen Komkommer Kerstomaat Sjalot of rode ui Feta Olijfolie Peper...
38 weergaven0 opmerkingen
27 feb 2018
Broccamole
Broccamole is een variant op de guacamole maar in plaats van avocado wordt er broccoli gebruikt. Eet dit samen met een kom soep of salade...
33 weergaven0 opmerkingen
13 feb 2018
Maaltijdsoep met kip en gnocchi
Ingrediënten voor 4 personen: 400g gnocchi 480g kipfilet 2 blikken tomatenblokjes (2x400g) 1 klein blikje tomatenpuree 500g pompoen 100g...
37 weergaven0 opmerkingen
6 feb 2018
Waarom seizoensgroenten en -fruit?
Het kopen van seizoensgroenten en -fruit levert heel wat voordelen. Seizoensgroenten en -fruit zijn verser, hebben een betere smaak en...
31 weergaven0 opmerkingen
bottom of page