top of page

Zalmballetjes met avocadocrème


Ingrediënten voor 16 balletjes:

Voor de balletjes:

  • 250g verse zalm

  • 1 klein teentje look

  • 1/2 rode ui

  • 1el sojasaus

  • Peper naar smaak

  • 2el olie om in te bakken

Voor de avocadodip:

  • 1 avocado

  • 100ml magere griekse yoghurt

  • Sap van citroen/limoen naar smaak

  • Peper en zout

Werkwijze:

Voeg alle ingrediënten voor de balletjes in de blender of hakmolen en maal fijn;

Rol bolletjes;

Bak in olie goudbruin;

Voeg alle ingrediënten voor de avocadocrème in de blender of hakmolen en mix glad.

Tip: Dit kan ook als maaltijd gegeten worden. Maak ipv balletjes zalmburgers en leg dit tussen een bruin/volkoren broodje met extra groenten en de avocadocrème als saus.

 

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page