top of page

Spinazietaart met eitjes

  • Astrid Vrelust
  • 25 sep 2018
  • 1 minuten om te lezen

Ingrediënten:

  • 1 vel pizzadeeg of ander deeg

  • 6 eieren

  • 450g verse bladspinazie

  • 2 tomaten

  • 150g roomkaas

  • Peper en zout

Werkwijze:

Kook de helft van de eieren hard, pel ze en snij en plakjes;

Laat de spinazie stoven, knijp het vocht eruit en hak fijn;

Verwarm de oven voor op 200°C

Ontpit de tomaten en snij in kleine blojes;

Rol het deeg uit en leg in de bakvorm;

Klop de andere eieren los met de roomkaas en kruid met peper en zout;

Meng de spinazie onder het roomkaasmengsel en de tomaat;

Doe het mengsel in de bakvorm en verdeel de ei plakjes;

Bak 45 minuten goudbruin.

Comments


  • Grey Facebook Icon
bottom of page