![](https://static.wixstatic.com/media/f6c5f0_0238ed2059b548d1afd145a1c1774e13~mv2_d_3024_3024_s_4_2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/f6c5f0_0238ed2059b548d1afd145a1c1774e13~mv2_d_3024_3024_s_4_2.jpg)
Ingrediënten:
1 aubergine
klein teentje look
1 koffielepel olijfolie
1 koffielepel tahin (sesampasta), optie
1 koffielepel citroensap
Zout
Werkwijze:
Verwarm de oven voor op 240°C;
Prik de aubergine met een vork rond om rond;
Bak 30 minuten, draai regelmatig om;
Laat afkoelen en ontdoe van de schil;
Blend of hak samen met de andere ingrediënten fijn.